AnaSayfa / Genel / Kahve falında şarıl şarıl akan su görmek

Kahve falında şarıl şarıl akan su görmek

Kahve falında şarıl şarıl akan su görmek kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, ilerleyemeyeceğine, İslami olarak günahlarının artacağına, yetenekleri üzerinde daha fazla uzmanlaşacağına, böylece kendine olan öz güvenini tazeleyeceğine, gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve aklına gelmeyecek kadar büyük miktarda zarar edeceğine, zor günlerin yaklaşmakta olduğuna, alınacak üzücü bir haber yüzünden büyük bir motivasyon kaybına uğranacağına işaret eder.

Kahve falında şarıl şarıl akan su gördüyseniz:

  • Bazı aksiliklerle mücadele etmeniz, tartışmalara dahil olmanız veya karmaşadan kaçmanız gerekebilir.

Kahve falında şarıl şarıl akan su görmek hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına, sorunların hallolacağına delalet etmektedir.

Kahve falında akan suya atlamak kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine, fal sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine bu süreçte hayatın kıymetinin de farkına varacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında akan suya girmek iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına, iş hayatında alınacak zaferler sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında musluktan akan suyu kapatmak karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına ve maddi açıdan büyük bir yükün altına girileceğine, girdiği bütün işlerde kendisini ispatlayacağına delalet eder.

Kahve falında yukarıdan akan su görmek çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına, patron koltuğuna yükseleceğine inanılır.

Kahve falında duvardan akan su görmek yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, aydınlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında akan su içinde yürümek zor günlerin sona ereceğine, mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına, dil eğitimi almak için yurt dışına gideceğine işarettir.

Kahve falında berrak akan su görmek o kimselerden menfaat göreceğine ve fayda bulacağına, zarar etme riskini en aza indireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir