AnaSayfa / Genel / Kahve falında akan suyun önünü kesmek

Kahve falında akan suyun önünü kesmek

Kahve falında akan suyun önünü kesmek gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine, istediği oranda da eğleneceğine, hanesine bolluk geleceğine, falı kapatan kişinin alacağı kararların kendisi için hayır getireceğine, toplumda iyi bir yer edineceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında akan suyun önünü kesmek gördüyseniz:

  • Sürekli bir ilişki içindeyseniz ya da evliyseniz bazı kavga veya kıskançlıklar huzurunuzu bozabilir.

Kahve falında akan suyun önünü kesmek uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine, çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına tabir olunur.

Kahve falında akan suyu kesmek bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına, hayatının güzelleşeceğine, kötü günlerin etkisinden kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında suyun önünü kesmek kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, şansın önünün kesileceğine işarettir.

Kahve falında akan sudan su içmek karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine, beklentilerin gerçekleşeceğine, yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında akan suya girmek pek çok hayal kırıklığı yaşayacağına, işinin gücünün yaver gideceğine inanılır.

Kahve falında akan suyu görmek kendisi için mal mülk alacağına, uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına, eline geçen bütün imkânları kullanarak başka insanları çok mutlu edecek ve çok hayır duası almasını sağlayacak bazı işlere gireceğine, yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ters akan su görmek emeklerinin ve hayallerinin boşa gitmeyeceğine, birçok hayalkırıklığı yaşayacağına, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında akan suyun içinde olmak aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına, dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir