AnaSayfa / Genel / Kahve falında şiddetli akan su görmek

Kahve falında şiddetli akan su görmek

Kahve falında şiddetli akan su görmek rahat ettirecek bir işe girileceğine, yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, kazancının günden güne çok artacağına, rahat bir nefes alacağına, kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına, istediği noktalara geleceğine alamet eder.

Kahve falında şiddetli akan su gördüyseniz:

  • Seyahatler ya da ziyaretler keyifli anlar yaşanmasını sağlayabilir.

Kahve falında şiddetli akan su görmek iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına delalettir.

Kahve falında şiddetli akan nehir görmek iş hayatı içinde çok üst noktalardaki mevkilere çıkılacağına, beklediklerini duyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında şiddetli akan dere görmek eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, işine yarayacak bazı kurslara gideceğine, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine yorulur.

Kahve falında şiddetli su görmek iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına, bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında şiddetli dalga görmek bunların devlet kapılarından geçeceğine ve kişinin hayatının belki de dönüm noktası olacak işlerin altına imzasını atacağına, sağlığının bozulmayacağına alamet eder.

Kahve falında şiddetli sarsıntı görmek yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine ve yakın bir zaman içinde sorun yaratan kişiler ile tüm bağların koparılacağına, hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine tabir olunur.

Kahve falında şiddetli yağmur yağdığını görmek sıhhat ve moral bulacağına, geçim derdinin sona ereceğine, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında şiddetli hortum görmek atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir