AnaSayfa / Genel / Kahve falında akan suyu görmek

Kahve falında akan suyu görmek

Kahve falında akan suyu görmek gönlünden geçen her şeye kavuşan, mutlu bir insan olunacağına, işlerin artacağına, kişinin eski yaşantısına dönerek yeniden mutlu günlerin keyfini sürmeye başlayacağına, kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine, yeni ev eşyaları alınacağına, kötü hastalıkların iyileşeceğine, falı kapatan kişinin maddi ve manevi huzuru yakalamayı başaracağına, kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına, maddi anlamda güçleneceğine, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine delalet eder.

Kahve falında akan suyu gördüyseniz:

  • Yalnız fazla romantik olmayın , ayaklarınız yere iyi bassın.Uzaklara gitme isteği isteği duyabilirsiniz.

Kahve falında çeşmeden akan temiz su görmek hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine, yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, yaşanacak hastalıklara ve diğer sorunlara birlikte göğüs gereceklerine ve aşk dolu olan kalplerinin bir ömür boyu sadece birbirleri için atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında şelale gibi akan su görmek kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, verilen sözlerin tutulacağına, üzüntü yaşamaya işaret eder.

Kahve falında hortumdan akan suyu görmek hayırlı bir kısmetle tanışılacağına ve kısa süreli bir sorun yaşanacağına ancak daha sonra durumun daha iyiye gideceğine, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında çok akan su görmek kısa süreli karlar elde edileceğine, düşmanlarınızın size zarar verebileceğine rivayet eder.

Kahve falında akan suyu durdurmak kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, mutluluk ve huzur elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında akan suya bakmak çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında dağlardan akan su görmek işinin gücünün de hep rast gideceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında akan suya girmek hiç beklemediği bir anda arka arkaya çok güzel gelişmeler yaşayacağına, çalışmaların bol kazanç getireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir