AnaSayfa / Genel / Kahve falında hortumdan akan suyu görmek

Kahve falında hortumdan akan suyu görmek

Kahve falında hortumdan akan suyu görmek sırrın kimselere söylenmeyeceğine, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine, ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine, uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine, büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına, umutlarının biteceğine, karşısına çıkan fırsatları hayırlı iyi bir şekilde değerlendirmesi ile birlikte rahata ereceğine, yapılan hataların farkına varılarak büyük dersler alınacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hortumdan akan suyu gördüyseniz:

  • Orijinal fikirlerinizin faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında hortumdan akan suyu görmek işlerinde kendisini yoran ve sıkan şeylerin ortadan kalkacağına, başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hortumdan akan su görmek bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, kişiyi sıkan, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına delalettir.

Kahve falında su akan hortum görmek en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına işaret eder.

Kahve falında hortumdan su aktığını görmek aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine, içine düştüğü sorunları çözüme kavuşturacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil su hortumu görmek çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına, dilini yalandan, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına işarettir.

Kahve falında uzun su hortumu görmek aile içinde huzurunun yerinde olacağına, kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına, yaptığı hatalardan ders alacağına, bazı pişmanlıklar yaşayacağına, istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine alamet eder.

Kahve falında hortumdan su görmek kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına, sorunlarını çok rahat bir şekilde ve herhangi sorun yaşamadan bitireceğine, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine inanılır.

Kahve falında hortumla su fışkırtmak daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir