AnaSayfa / Genel / Kahve falında akan suyu durdurmak

Kahve falında akan suyu durdurmak

Kahve falında akan suyu durdurmak verilen  sözlerin tutulacağına, fal sahibinin bu kişiler ile olan bağlarını kopartacağına, ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine, kendisini üzen ve yıpratan şeyleri hayatından çıkartacağına, dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, her zaman aynı sonucu veren bir durumun bu sefer yapılan hesaplama hatalarından dolayı farklı bir sonuç vereceğine ve bunun da iş hayatında çok kötü ve çok üzücü olaylara sebep olacağına, bekar kimseler için varlıklı bir sülaleye mensup kimseyle evlilik gerçekleştirileceğine, büyük başarıların ve kazançların kapısını açacağına işaret etmektedir.

Kahve falında akan suyu durdurmak gördüyseniz:

  • Bazı şeyleri sarsmak veya bir sonraki aşamada neler olacağını beklemek arasında bir orta yol bulmak zor olabilir.

Kahve falında akan suyu durdurmak art niyetli kişilere uyacağına, ayıplı yolara sapacağına, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine, hedeflerin gerçekleştirileceğine inanılır.

Kahve falında akan suyu durduramamak malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine, iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında akan kanı durdurmak kötü hallerinden kurtularak hayırlı ve güzel hallere geçeceğine, borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında su üstünde durmak yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına delalet eder.

Kahve falında denizde su üstünde durmak girilen işlerden büyük zarar edileceğine, yeni işlere gireceğine, el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında su üzerinde durmak herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına, sabrettiğine ve dua ettiğini değeceğine delalettir.

Kahve falında suyun içinde durmak kasasının ağırlaşacağına, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında suya batmadan durmak işlerinin yoluna gireceğine, sağlığının yerine geleceğine, kişinin ihtiyacı olan çarelere, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir