AnaSayfa / Genel / Kahve falında akan suya bakmak

Kahve falında akan suya bakmak

Kahve falında akan suya bakmak bazı operasyonlar geçireceğine, bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına, projelerinin engellenmeye çalışılacağına, iş dünyasında yeni kapılar açılacağına, kısmetinin ve şaşının her zaman yerinde olacağına, iş hayatında fal sahibinin çok kazançlı çalışmalar gerçekleştireceğine, her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, dileklerine ve dualarına kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında akan suya bakmak gördüyseniz:

  • Değişimi olumlu karşılamalısınız.

Kahve falında akan suya bakmak aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yolda akan su görmek bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına bu sayede hayatının düzelmeye başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında akan su şelale görmek sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, hayatını çok güzel ve rahat bir şekilde sürdürmesine vesile olacak ve sevdikleri ile mutlu olmasını sağlayacak işlere gireceğine yorulur.

Kahve falında akan sular görmek nasip ve kısmetin yanlış yolda arandığına, yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine, karşısına yeni imkanlar çıkacağına işarettir.

Kahve falında çeşmeden akan su görmek büyük bir mala sahip olacağına, üzüntülerinin geçmesi için yardımcı olacağına inanılır.

Kahve falında akan suyun içinde yürümek sebep olacağına, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine alamet eder.

Kahve falında siyah akan su görmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, bu sorunlardan ötürü neredeyse hastalanacağına ancak yakın bir zaman içinde bu sıkıntılarından kurtulması için Allah’ın çok büyük yardım edeceğine, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında az akan su görmek maddi konuları fazlaca önemsemesi yüzünden, her şeye çıkarcı bir yaklaşım içinde olacağına, Allah katında günahlarının affolacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir