AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir başkasının bal yediğini görmek

Kahve falında bir başkasının bal yediğini görmek

Kahve falında bir başkasının bal yediğini görmek ailesinin gerekli tüm ihtiyaçlarını giderebilecek maddi ve manevi güce erişeceğine, kendisini işine veremeyeceğine, başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına, onun yolundan ayrılmayacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, mal sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine, yaşanan olaylardan ötürü duyduğu üzüntü ve kederin son bulacağına, uzun uğraşlar sonucu kurduğu çalışmaları ve işi bir kenara bırakıp daha iyi bir hayat için adım atacağına, parasız ve ekmeksiz yaşamak zorunda kalacağına, kişinin kendisini toplumdan ve yakın çevresinden izole ederek, daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine delalet eder.

Kahve falında bir başkasının bal yediğini gördüyseniz:

  • Her konuda iddialısınız.

Kahve falında eşinin bal yediğini görmek kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına, maddi anlamda güçleneceğine, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin bal yediğini görmek bekar kimseler için ise muradının gerçek olup, güzel bir evlilik yaşanacağına, işine gidemez, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına tabir olunur.

Kahve falında ölüye bal yedirmek hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, bu durumu atlatmak ve elinden bir kaza çıkmaması için Allah’a kendisine sabır vermesi için dua edeceğine işarettir.

Kahve falında bal yediğini görmek yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine, büyük bir maddi kayba uğranacağına, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına,  uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında çocuğuna bal yedirmek kendini yiyip bitireceğine, zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bebeğe bal yedirmek hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında petekten bal yediğini görmek zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, kendisini korumaya alacağına, aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir başkasının bal yediğini görmek iş hayatında ve sosyal hayatta zarar vermesi muhtemel olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, mevkisinde sevilen ve sözü dinlenen, önemli bir şahsiyet olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir