AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebeğe bal yedirmek

Kahve falında bebeğe bal yedirmek

Kahve falında bebeğe bal yedirmek çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına, aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine, fal sahibinin her zaman en iyisi olacağına, çok büyük zorluklar çekeceğine, farklı mesleklerden insanlarla bir araya geleceğinize ve yeni ortaklıklar sayesinde kazanacağınız ticari itibarın da artacağına, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine, çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında bebeğe bal yedirmek gördüyseniz:

  • Karşı cinsle yeni ilişkiler geliştirebilir ya da mevcut olanı mükemmel hale getirebilirsiniz.

Kahve falında bebeğe bal yedirmek uğranılan zararların telafi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına, iş hayatında çok zarar edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölen birine bal yedirmek çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına inanılır.

Kahve falında bal kaymak yediğini görmek yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine, çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına tabir olunur.

Kahve falında ayının bal yediğini görmek hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına, rahatının yerine gelip, yüzünün güleceğine, gelirinin azalacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında petekten bal yediğini görmek yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine, fakirlikten kurtulmaya tabir olunur.

Kahve falında bal yedirmek yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, sorunlarından arınacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin bal yediğini görmek anne babanın çok hoşuna gidecek bir adım atılacağına, yeniden doğmuş gibi olacağına rivayet eder.

Kahve falında birine bal yedirmek kara kara düşünür olacağına, sonunda her şey düzene girdi ve kötüler yenildi denildiği bir sırada daha büyük zorluklarla yüzleşileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir