AnaSayfa / Genel / Kahve falında petekten bal yediğini görmek

Kahve falında petekten bal yediğini görmek

Kahve falında petekten bal yediğini görmek adını aklamayı başaracağına, itibarını geri kazanacağına, böylece tabiri caizse adeta kendisini yeniden doğmuş gibi rahat, hafif ve iyi hissedeceğine, uzak bir yerden gelecek iş teklifinin kabul edileceğine, kolay yollardan kazanç elde ederek, yıpranmadan, ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine, rızkının genişleyeceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, üzüleceğine, yıpranacağına, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında petekten bal yediğini gördüyseniz:

  • Bazı arkadaşlarınızla ilişkilerinizi yeniden gözden geçirmek zorunda kalacaksınız.

Kahve falında petek bal yediğini görmek istediği gibi alışverişe gideceğine, dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında petekten bal yediğini görmek sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine, işlerin yavaşlayacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına rivayet eder.

Kahve falında bal peteği yemek işlerinin açılacağına ve bu sayede hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, sıkıntıların yakasından düşmeyeceğine işarettir.

Kahve falında petekten bal yemek sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına, borç içinde bir yaşam süreceğine alamet eder.

Kahve falında petek bal almak deneyim kazanacağına ve yaşama karşı daha güçlü, sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine, bol kazanç elde edeceğine işarettir.

Kahve falında petek bal satın almak mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir konuma ulaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında petekli bal almak atacağı her adımı önceden düşüneceğine ve ailesini utandırmadan yaşayacağına, rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bal peteği toplamak iş sahibi olunacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, çok zor bir dönemi bitirip başarılı bir döneme yelken açacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir