AnaSayfa / Genel / Kahve falında sulara kapılmak

Kahve falında sulara kapılmak

Kahve falında sulara kapılmak iş konusunda bir ortaklık kuracağına, kişinin kazancının artacağına, başarısının çoğalacağına, makamının yükseleceğine, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine, bazı sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, çevrenizden takdir görmeye, yatırımlardan büyük kazanç elde edeceğine bu sayede hem daha kolay bir hayat yaşama şansı elde edeceğine hem de bundan sonra çok daha rahat şekilde gelir kazanacağına, yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına delalettir.

Kahve falında sulara kapılmak gördüyseniz:

  • Yakın arkadaşlarınız ya da akrabalarınızla vakit geçirmeniz kendinizi güvende hissetmenizi sağlayabilir.

Kahve falında bulanık suya kapılmak her zaman merhametli biri olarak davranılacağına, sorunlu bütün olayların düzeleceğine, maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sulara kapılmak işlerindeki karın artacağına, kazaya ve belaya yakın olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çamurlu suya kapılmak elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine, kişinin sevdikleri ile bol muhabbette olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında suya kapılmak yüzünün güleceğine, elinin darlıktan kurtulacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında akan suya kapılmak işini kaybedeceğine, parasız ve ekmeksiz kalacağına, yaklaşan güzel günlere işarettir.

Kahve falında sel suyuna kapılmak dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, belalı insanlara denk geleceğine, onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sel sularına kapılmak bir istek üzerine girdiği bir işte çok hayırlı ve güzel bir geleceğe sahip olacağına, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında suya kapıldığını görmek hakkında iyi yorumlar yapılacağına, kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir