AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir bardak su vermek

Kahve falında bir bardak su vermek

Kahve falında bir bardak su vermek hile ile mal elde edeceğine, daha büyük adımlar atılacağına, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, makbul olan mallardan alın terinin ve emeklerinin karşılığında hak ettiği şekilde nasipleneceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine, çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, bunalacağına, kendini eli kolu bağlı hissedeceğine, onlardan fayda göreceğine tabir olunur.

Kahve falında bir bardak su vermek gördüyseniz:

  • Cinsel olarak çekicisiniz.

Kahve falında bir bardak su görmek yapmayı çok istediği şeyleri yapmak için kendisine fırsat yaratacağına, ailesinin desteğiyle gelecekte iyi yerlere ulaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bardak bardak su içmek rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, düşmanların yenilgiye uğratılacağına, sorunların çözüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bardakla su görmek kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine ve bu sayede çok büyük bir ferahlık duyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birisine bardakla su vermek eline yeni fırsatların geçeceğine, işlerinin açılacağına, korkularının üzerine gideceğine tabir olunur.

Kahve falında bardakla su ikram etmek iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine alamet eder.

Kahve falında su dolu bardak kırmak kalbini kıracağına, azmiyle takdir topladığı gibi, yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bardaktan su görmek çok büyük bir ferahlama ve rahatlık yaşayacağına, çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine, eğer bu şekilde devam edilir ve ortaya konmuş olan planlar aynı şekilde uygulanırsa çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına alamet eder.

Kahve falında mavi su bardağı görmek çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, kişinin yoğun bir iş trafiği yaşayıp, çok daha fazla mesai harcayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir