AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi su bardağı görmek

Kahve falında mavi su bardağı görmek

Kahve falında mavi su bardağı görmek hayallerindeki insanla karşılaşacağına, sıkıntıların üstesinden gelmesinde destek olacağına, uzak bir yola gidileceğine, maddi zarara uğrayacağına, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine, kazançlı bir adım atılacağına, kendi işini kurmak için adım atacağına, bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine, sorunlu bir hayat yaşayacağına, sevilen bir kişiden alınacak destek sayesinde de işin en iyi şekilde nihayete erdirileceğine işarettir.

Kahve falında mavi su bardağı gördüyseniz:

  • Karşılaşacağınız kişiler veya ilginç kişilerle yapacağınız fikir alışverişleri bazı işleri yapış yönteminizde fark yaratabilir.

Kahve falında mavi su bardağı görmek dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına yorulur.

Kahve falında mavi renk bardak görmek ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında mavi bardak görmek işlerini çok iyi yerlere getireceğine, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, illet hastalıklara tutulmayacağına işarettir.

Kahve falında mavi cam bardak görmek orada tatsız olaylar yaşayacağına, işlerinde başarılı olacağına tabir olunur.

Kahve falında kırık bardakta su içmek doğru kişilerle çıkılan yolda büyük başarılar elde edileceğine, hem evinde, hem de işinde söz sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında bardak dolusu su içmek toplumdaki prestijinin de sarsılacağına, bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına, endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine delalet eder.

Kahve falında birinden bir bardak su içmek hayatının karışacağına, müjdeli olaylar yaşayacağına, stresini ve yorgunluğunu atacağına, psikolojik olarak kendisini çok iyi hissedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bardak su koymak başına gelecek kötü bir durumdan ötürü çok sıkıntılı ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar verecek olaylar yaşayacağına, uzun zamandan beri hayal edilen herşeye çok büyük zahmetler çekmeden ve sorun yaşamadan kavuşulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir