AnaSayfa / Genel / Kahve falında bardaktan su görmek

Kahve falında bardaktan su görmek

Kahve falında bardaktan su görmek çok büyük kötülemeler yapılacağına, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, maddi imkânlarının azalacağına, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına, can sıkıntısı olsa da çok uzun sürmeyeceği, çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına, böylece yeni bir hayata adım atılacağına, kendini yiyip bitireceğine, çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına, dünya malı edineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bardaktan su gördüyseniz:

  • Gereken değişikliklerin yapılması gerekiyor.

Kahve falında kirli bardaktan su içmek aydınlık bir geleceğe sahip olacağına ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde adından sıkça söz ettireceğine, iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine yorulur.

Kahve falında bir bardaktan su içmek emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, asık yüzlerin güleceğine işarettir.

Kahve falında bir bardak su ikram etmek geleceğinin de çok parlak olacağına, olayların yatışıp, ortalığın güllük gülistanlık olacağına rivayet eder.

Kahve falında iki bardak su görmek başını borçlardan kaldıramayacağına, mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yarım bardak su içmek uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve bazı tartışmaların ortasında kalınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin bardağından su içmek çok sorunlu bir işin üstesinden bu sayede geleceğine, kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında yarım bardak su görmek iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, daha zengin hale geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında renkli su bardağı görmek sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, duygularının ön plana çıkacağına ve hayattan zevk alacağı günler geçireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir