AnaSayfa / Genel / Kahve falında birisine bardakla su vermek

Kahve falında birisine bardakla su vermek

Kahve falında birisine bardakla su vermek huzurlu günlerin yakında olduğuna ve huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına, bol kazanç ve rızık elde edeceğine, doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, büyük tartışmaların yapılacağına, kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine, yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına, aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine, ayağının tökezlemeyeceğine, malının ve parasının eksilmeyeceğine, ekmeğinin azalmayacağına, maddi sorunlarının çözüleceğine, çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına, bu sayede sağlığının yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birisine bardakla su vermek gördüyseniz:

  • İş hayatınızı, ailenizi ilgilendiren konuları veya sağlığınızı daha çok ciddiye almalı, detaylı planlar yapmalısınız.

Kahve falında birine bir bardak su vermek ismini herkese duyuracağına, zarar getirecek bir işten uzak durulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bardaktan kana kana su içtiğini görmek güzel ve önemli işler yapacağına, art niyetli kişilere uyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir bardak su görmek bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına ve kendisini çok daha iyi yerlere getirecek bir yola gireceğine yorulur.

Kahve falında birinden bir bardak su içmek emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına, işlerin yoluna gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir bardak su istemek borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, rakiplerine karşı fark atacağına alamet eder.

Kahve falında kirli bardaktan su içmek aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına, yaşadığı sorunların en azından büyük bir kısmından kurtulmasına yardımcı olacağına ve çok büyük bir ferahlama hissedeceğine işaret eder.

Kahve falında çatlak bardaktan su içmek kendisine fazlaca kar getireceğine, sıkıntılarının biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında su bardağının kırıldığını görmek çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, çok fazla zarara sebep olmayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir