AnaSayfa / Genel / Kahve falında bardak bardak su içmek

Kahve falında bardak bardak su içmek

Kahve falında bardak bardak su içmek endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine, yüklü siparişler alacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına, hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, günaha gireceğine ve kötü işler yapacağına, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine ve hiçbir ihtiyacının da kalmayacağına, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına inanılır.

Kahve falında bardak bardak su içmek gördüyseniz:

  • İstemediğiniz veya hazır olmadığınız konularda sizi sorguya çeken kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında bardakla su içmek üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, çok büyük bir ferahlama ve rahatlık yaşayacağına, çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kırık bardaktan su içmek hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine, gam ve kasavetin de uçup gideceğine işarettir.

Kahve falında çatlak bardaktan su içmek ailesinden, özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına, girilen işlerde bir türlü tutunulamayacağına işarettir.

Kahve falında çeşmeden bardakla su içmek kurtuluşa ereceğine ve aradığı huzuru yakalamayı başaracağına, keyiflerinin yerinde olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kırık bardakta su içmek sıkıntılarına ve sorunlarına bu sayede çok büyük çareler bulan fal sahibinin, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına işaret eder.

Kahve falında birinin bardağından su içmek ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bardakta su içmek arkasından iyi anılan kişi olacağına, tartışmaların kavgaya döneceğine işarettir.

Kahve falında birinden bir bardak su içmek bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, amacına ulaşmayı başaracağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir