AnaSayfa / Genel / Kahve falında bardakla su görmek

Kahve falında bardakla su görmek

Kahve falında bardakla su görmek geçim sıkıntısı çekildiği için harcamalara daha fazla dikkat edileceğine ve tasarruf yapmaya başlanacağına, sorunların kalmayacağına, insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine, işlerinin karışacağına, sağlıklı ve mutlu bir kişi olarak refah içinde yaşayacağına, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, çok hayırlı haberler alacağına, iyileşme göstereceğine, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına işaret eder.

Kahve falında bardakla su gördüyseniz:

  • Sakin olmaya çalışmalı, yapabileceğinizden fazlası için söz vermemeli ya da vaadlerde bulunmamalısınız.

Kahve falında başkasının bardağından su içmek eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği bir şeye kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bardakta bulanık su görmek zarar gördüğü insanlarla hesaplaşacağına, dostları ile samimiyetini daha fazla ilerleteceğine rivayet eder.

Kahve falında iki bardak su görmek dünya yaşantısında çok rahat edeceğine, maddi anlamda bir anda statü atlayacağına delalet eder.

Kahve falında bir bardaktan su içmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına, sağlık konusuna sıkıntı olmasa da, maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına inanılır.

Kahve falında bir bardağa su doldurmak yeterli kimse haline geleceğine, zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine delalet eder.

Kahve falında boş su bardağı görmek çok kötü durumlara düşüleceğine, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, hayallerinin suya düşeceğine delalettir.

Kahve falında cam bardağa su doldurmak fakir çocukları giydireceğine, kötü kimselerin ağına düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bardakta su içmek sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine, askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir