AnaSayfa / Genel / Kahve falında su dolu bardak kırmak

Kahve falında su dolu bardak kırmak

Kahve falında su dolu bardak kırmak maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine, uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına, büyük kazançlar sağlanılacağına, bunun da aşk hayatına olumlu yönde etki edeceğine, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine, hastalıkların şifa bulacağına, maddi ve manevi sorunların Allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına, yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine, atılan bütün adımların zarar ettirecek bazı kişiler tarafından adım adım takip edileceğine, hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine, sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında su dolu bardak kırmak gördüyseniz:

  • Belirsizlik sizi karamsarlığa itebilir.

Kahve falında su dolu bardak kırmak çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, daha iyi yerlere geleceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına işarettir.

Kahve falında su dolu bardak görmek falı kapatan kişi bekar ise kısmetinin çıkacağına, iş hayatında saygı göreceğine işaret eder.

Kahve falında dolu su bardağı görmek sevdiği kişiler ile birlikte hayırlı kazançlar elde edeceği projeler ortaya koyacağına, özlemelerin son bulacağına, yokluğun biteceğine tabir olunur.

Kahve falında içi su dolu bardak görmek o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, bazı konularda takıntı derecesinde özenli gösterileceğine ve hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda önemli bir adım atılacağına işaret eder.

Kahve falında su bardağı kırmak insanlar arasında yüceleceğine, saygınlık göreceğine, sevilen ve iyi anılan kimse olacağına, daha rahat bir nefes alacağına alamet eder.

Kahve falında dolu bardak görmek yaptığı işlerle çok ses etireceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına, zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dolu çay bardağı görmek kalbinden geçen tüm dileklerine kavuşacağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine alamet eder.

Kahve falında rakı dolu bardak görmek karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına, sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir