AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir bardak su görmek

Kahve falında bir bardak su görmek

Kahve falında bir bardak su görmek işlerinin çok iyi bir kişi ile tanışması sayesinde mutlu bir şekilde devam edeceğine, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, hak edilen helal bir malın ele geçeceğine, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, işlerinde önemli adımlar atacağına, kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına, onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine, dertlerinden arınacağına işaret eder.

Kahve falında bir bardak su gördüyseniz:

  • Kafanızdaki kuruntulardan biran önce kurtulmalısınız.

Kahve falında yarım bardak su içmek mutluluk ve huzur elde edeceğine, işlerinin azalacağına, hanesindeki rızkın eksileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bardaktan kana kana su içmek rakiplerine karşı fark atacağına, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına delalet eder.

Kahve falında cam bardakla su içmek böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, mutluluğu, huzuru, keyfi, neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına rivayet eder.

Kahve falında bardaktan su içmek şan şöhret kazanacağına, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine delalet eder.

Kahve falında su dolu bardak kırmak diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, hayırlı işlerde bulunup sevap işleneceğine alamet eder.

Kahve falında bardak dolusu su içmek paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına, yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına alamet eder.

Kahve falında su bardağı almak sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine yorulur.

Kahve falında çatlak bardaktan su içmek istenilenlere ulaşmakta güçlük çekilmeyeceğine, hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir