AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir bardak su içmek

Kahve falında bir bardak su içmek

Kahve falında bir bardak su içmek aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine ve endişe ettiği problemlerin çözüme ulaşacağına, önündeki engellerin ortadan kalkacağına, iş ile ilgili büyük ve akıllıca yatırımlar gerçekleştirileceğine, aydınlık bir geleceğe ulaşılacağına, işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına, vatana, millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına, kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine ve zararların günden güne artacağına, hayırlı olacak ve mutluluk getirecek izdivaca işarettir.

Kahve falında bir bardak su içmek gördüyseniz:

  • Eskiden kalma bazı belirli sorunlarla uğraşmanız gerekebilir.

Kahve falında bardakla su içmek takdir edileceğine, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına inanılır.

Kahve falında iki bardak su içmek siparişlerinin çoğalacağına, sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, aile hayatında çok güzel günler görüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının bardağından su içmek işlerin rayından çıkacağına, sevinçli ve güzel günler göreceğine delalettir.

Kahve falında bir bardak su içmek insanlara karşı çok daha anlayışlı olacağına, hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kırık bardaktan su içmek yanlış kararlar vereceğine, doğru yatırımlar yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kirli bardaktan su içmek yanlış anlaşılacağına ve tüm işini gücünü bırakarak kendisini doğru ifade etmek ve aklamak için nefes tüketeceğine, işlerini boşvereceğine, hayatının kötüleşmeye başlayacağına delalet eder.

Kahve falında bir bardaktan su içmek uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına, aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına, çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına rivayet eder.

Kahve falında bardak dolusu su içmek çok büyük miktarda para elde edeceğine, şansın döneceğine ve yardım edilen kişilerden büyük hayır duaları alınacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir