AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir bardaktan su içmek

Kahve falında bir bardaktan su içmek

Kahve falında bir bardaktan su içmek falı kapatan kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, yaşanan sıkıntıları ve sorunları ortadan kaldıracağına, kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına, başkasının sigarasını yakmak ise, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine, işlerin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, sıkıntıların biteceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir bardaktan su içmek gördüyseniz:

  • İnsanlar getirdiğiniz önerilere veya tavsiyelere yorum yapma konusunda ketum olabilirler.

Kahve falında birinin bardağından su içmek yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına ve çok huzurlu, mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine, canını sıkan şeyleri yeneceğine yorulur.

Kahve falında cam bardakla su içmek güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, başkalarının da imrendiği bir hayata sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kırık bardakta su içmek sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kirli bardaktan su içmek bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına fakat daha sonra aile büyüklerinin araya girmesi ile dertlerin biteceğine, amaçlarına ulaşacağına, hayalini kurduğu işin başına geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bardaktan kana kana su içmek kazancını çoğaltacağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine ve falı kapatan kişinin çok sıkıntılı ve zor durumlara düşmesine ve kendi kendini yiyip bitirmesine sebep olacağına rivayet eder.

Kahve falında bi bardak su içmek düşmanlarını kaybetmeye, kendisinin de bu duruma kırılacağına ve üzüleceğine işaret eder.

Kahve falında çeşmeden bardakla su içmek kariyer edineceğine, kendi işini açacağına, rahatının ve keyfinin yerinde olacağına inanılır.

Kahve falında çatlak bardaktan su içmek sorunlarını unutacağına, onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir