AnaSayfa / Genel / Kahve falında bardak dolusu su içmek

Kahve falında bardak dolusu su içmek

Kahve falında bardak dolusu su içmek bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına, böylece canını sıkan olayların sonunu getireceğine, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, iyi niyetli görünen kişilerin ilişkinize müdahale etmeye çalışarak aranızı açmaya çalışacağına, musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, gelirinin çoğalacağına, aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bardak dolusu su içmek gördüyseniz:

  • Bazı işlere katkıda bulunmak veya bazı konular için mesai harcamak için sözler vermekten kaçınmanızda fayda var.

Kahve falında bardak dolusu su içmek keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine işarettir.

Kahve falında bardak dolusu su görmek kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına, yaşadığı huzursuzlukların son bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının bardağından su içmek tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine, kişinin elindeki imkanları sevdiklerini mutlu etmek için kullanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bardak bardak su içmek sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine delalettir.

Kahve falında bardak su içmek çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, yorumlanırken, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bardaktan kana kana su içmek sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine, üzüntünden sağlığından olacağına, başarılarının hiç eksilmeyeceğine işarettir.

Kahve falında bir bardak soğuk su içmek mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, büyük adımlar atılacağına yorulur.

Kahve falında bardakla çok su içmek içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine ve bundan sonra da çok çalışıp emeklerinin karşılığı olarak bolluk, bereket, rahatlık, konfor ve lüks içinde yaşayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir