AnaSayfa / Genel / Kahve falında iki bardak su içmek

Kahve falında iki bardak su içmek

Kahve falında iki bardak su içmek heyecanlanmasına vesile olacak olaylar yaşayacağına, yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına, uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına, eğer evli ise eşi ile aşklarını tazeleyip birbirlerine olan sevgilerinin artacağına, tüm evlatlarının da kendisi için çok hayırlı olacağına, hayatında yeni başlangıçlar yapacağına, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına, özellikle günahtan uzak durmak konusunda dirayet göstererek, daha iyi bir Müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine delalet eder.

Kahve falında iki bardak su içmek gördüyseniz:

  • Yapmaktan hoşlandığınız işleri yapmanız veya ihtiyacınız olan yardımları almanız için zemin hazırlayabilir.

Kahve falında birinden bir bardak su içmek kendisini tanıyan insanlar ile işleri bozacağına, atılacak adımlar ile yeni işlere girileceğine ve kazancın arttırılıp uğranılacak zararlara karşı önlem alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bardaktan kana kana su içmek kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, alacağı bazı yardımlar sayesinde çok hayırlı ve güzel işlere gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir bardak soğuk su içmek huzurun ve sükûnetin geleceğine, kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bardaktan su içmek etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına, manevi olarak büyük bir ferahlık yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında başkasının bardağından su içmek maneviyatını daha ön planda tutacağına, herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına ve kendisi gibi insanlara destek vereceğine tabir olunur.

Kahve falında çeşmeden bardakla su içmek hayatının ilerleyen zamanlarında kendisini kanıtlayabileceği bir fırsat yakalayarak kısa süre içinde şöhret olacağına, görgülü ve kültürlü olacağına işarettir.

Kahve falında bardak dolusu su içmek daha huzurlu ve mutlu bir evlilik sahibi olunacağına, kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında cam bardakla su içmek kısa süre sonra bazı sıkıntıların aşılacağına, kendini özgür ve arınmış hissedeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir