AnaSayfa / Genel / Kahve falında kirli bardaktan su içmek

Kahve falında kirli bardaktan su içmek

Kahve falında kirli bardaktan su içmek eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine, ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, maddi gücünün her geçen gün artacağına, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına, uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine, darlığa düşmeyeceğine, huzurunu yerine getireceğine, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına yorulur.

Kahve falında kirli bardaktan su içmek gördüyseniz:

  • Aniden beliren bazı kişiler kesin başarı vaat eden ya da sonucu belli fırsatlarla ilgili teklif veya önerilerde bulunabilirler.

Kahve falında kirli bardaktan su içmek uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına, attığı adımların ardından büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir bardaktan su içmek aile ve iş yaşantısıyla ilgili sıkıntılı bir sürecin başlayacağına, hem çok mutlu olacağına hem de etrafındaki insanları çok mutlu edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bardak bardak su içmek makama ve rızka sahip olacağına, evde dinlenmek zorunda olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bardaktan su içmek sonu hoş olmayacak bir yolculuğa, atılacak adımla birlikte çok iyi bir mevkiye giden bir yolun açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinden bir bardak su içmek sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bardaktan kana kana su içmek gereksiz olarak görülen harcamaların kesileceğine, işlerinin hal yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına delalettir.

Kahve falında bi bardak su içmek çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına, rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine inanılır.

Kahve falında aynı bardaktan su içmek her durumda, sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir