AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırık bardaktan su içmek

Kahve falında kırık bardaktan su içmek

Kahve falında kırık bardaktan su içmek kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine, birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına, üzüntü verici bir duruma düşüleceğine, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, önemli yerlere geleceğine, kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kırık bardaktan su içmek gördüyseniz:

  • İmajınızı korumanız veya güçlendirme şansını kaçırmamanız gerekiyor.

Kahve falında kırık bardakta su içmek sevinçli ve güzel haberler alacağına, sevdiği işi yapmak için bazı kişilerle ortaklık kuracağına tabir olunur.

Kahve falında kırık bardaktan su içmek kazancın ikiye katlanacağına, verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kırık bardakla çay içmek sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, ticaretinin açılacağına işaret eder.

Kahve falında kırık bardaktan çay içmek düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, refah içinde yaşayacağı bir döneme gireceğine, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kırık su bardağı görmek kişinin herkesle arasında dürüst bir ilişki olacağına, son anda alınacak karar nedeni ile uzun bir zaman seyahat yapılmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bardak bardak su içmek hem sevilen, takdir edilen kişi olacağına, bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına delalet eder.

Kahve falında bardak su içmek uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine, mutluluğunun ve iyi halinin de bozulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kirli bardaktan su içmek çok başarılı işlere imza atacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir