AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının bardağından su içmek

Kahve falında başkasının bardağından su içmek

Kahve falında başkasının bardağından su içmek sermayesinin boşa gideceğine, maddi zarara uğrayacağına, hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına, toplumda itibar ve takdir toplanacağına, başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına, işlerin rast gideceğine, şansın ve kısmetin de açık olacağına, hayırlı başlayan işlerin kısa zaman içinde zorlaşacağına, fal sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine ve sevdiklerine düşman, düşmanlarına da dost olacağına, kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine, aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının bardağından su içmek gördüyseniz:

  • Kazananı olmayacak tartışmalara girmek yerine geleceğiniz hakkında daha olumlu düşünmeye başlamanızda fayda var.

Kahve falında iki bardak su içmek yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine, nefsine yenileceğine, zaaflarına kapılacağına delalet eder.

Kahve falında bardakla çok su içmek iyi gelir getiren işler yapılacağına, hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına, okumaya, tahsile, kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine yorulur.

Kahve falında bardakla su içmek insanlar tarafından yüzüstü bırakılacağına, üstünlük elde edeceğine ve ticaret hayatında tanınır kişi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kirli bardaktan su içmek içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına böylece geleceği iyi ve hayırlı durum için Allah’a şükredeceğine, parasal ve ruhsal olarak çok mutlu ve huzurlu olacağına yorulur.

Kahve falında çeşmeden bardakla su içmek etiği duaların Allah katında kabul edildiğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, yaptığı işlerden çok büyük maddi ve manevi kazanç elde edeceğine, zor zamanların biteceğine, iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına, başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bardak bardak su içmek gözyaşının dineceğine, şansın ve kısmetin açılacağına, akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, mal mülk sahibi olunacağına işaret eder.

Kahve falında bir bardak soğuk su içmek isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine, Allah’ın kendisine çocuklarının mürüvvetini görmeyi nasip edeceğine yorulur.

Kahve falında cam bardakla su içmek alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir