AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir avuç kum görmek

Kahve falında bir avuç kum görmek

Kahve falında bir avuç kum görmek işindeki verimliliğinin artacağına, umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine, verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına, işlerinde daha büyük çalışmalar yaparak daha büyük başarılara imza atacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine, çok zor ve sorunlu zamanlar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir avuç kum gördüyseniz:

  • Biraz dinlenmek size iyi gelebilir.

Kahve falında bir avuç kum görmek zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına, var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, bu sayede az da olsa feraha çıkılacağına delalettir.

Kahve falında avuç içinde kum görmek uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine, hayırlı bir haber alınacağına rivayet eder.

Kahve falında avuç yalamak yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına, sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına işaret etmektedir.

Kahve falında avucunda anahtar görmek eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına, omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına işaret eder.

Kahve falında dişlerinin avucuna döküldüğünü görmek esenlik bulacağına, hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına ve huzurlu günler geçirileceğine işarettir.

Kahve falında avuç dolusu kan görmek mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine, mal ve para biriktireceğine delalet eder.

Kahve falında avuçta yara görmek birçok engelin aşılacağına, gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine, öğrencilerin ders dışında zararlı alışkanlıklar edineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında avuca yazı yazmak sürekli dua alarak yaşayacağına, çok büyük miktarda para elde edeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir