AnaSayfa / Genel / Kahve falında avuca yazı yazmak

Kahve falında avuca yazı yazmak

Kahve falında avuca yazı yazmak daha sonra yaşayacağı bazı tatsız olaylardan yüzünden kendisini kötü hissedeceğine, malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına, bu olaylardan herhangi bir zarara uğramadan kurtulacağına, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine, saadete ereceğine, zenginliğe kavuşacağına, insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında avuca yazı yazmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı tamamen değiştirebilir.

Kahve falında avuca yazı yazmak eşine ve çocuklarına gereken önemi bir süre gösteremediği için kişinin moralinin bozulacağına, mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine inanılır.

Kahve falında avuç içine yazı yazmak hayallerini sürekli erteleyeceğine, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, rakiplerine büyük fark atacağına inanılır.

Kahve falında avucuna yazı yazmak kasasının ağırlaşacağına, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine, maddi ve manevi olarak çok zarar edeceğine alamet eder.

Kahve falında avuç içinde yazı görmek iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine ve personelle ilgili istenmeyen bir durumun ortaya çıkacağına, kötü yola sapmayacağına rivayet eder.

Kahve falında avuç içinde kuran yazısı görmek yaşamının yoluna gireceğine, ihtiyacı olan çarelerin, çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına, başarıların çok kısa bir sürede fal sahibinin kapısını çalacağına ve çok güzel günler görüleceğine alamet eder.

Kahve falında avucunda yazı görmek işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine, her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına inanılır.

Kahve falında arapça yazı yazmak kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, ancak bu durumların kısa süre içinde olumlu bir hal alacağına alamet eder.

Kahve falında kara yazı yazmak gülen yüzünün solacağına, hayatının ve işlerinin alabora olacağına, hayallerinin söneceğine, onlar sayesinde dinde olgunlaşacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir