AnaSayfa / Genel / Kahve falında avuçta yara görmek

Kahve falında avuçta yara görmek

Kahve falında avuçta yara görmek bağlılıkların zayıflayacağına ve fal sahibinin kendi hayatının kontrolünü alabilmek için yoğun mücadeleler içine gireceğine, ailesiyle saadet içinde yaşayacağına, iş sıkıntısı olmadan, maddi zorluklar çekmeden, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine, kaybetmeyi göze alamayacağına, sermayesini riske etmeyeceğine, sabırlı olmak ve Allah’a yalvarmak dışında kişinin elinden bu süreç zarfında bir şey gelmeyeceğine, sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, ağız tadının da kaçacağına, mutluluğa ve neşeye, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına delalet eder.

Kahve falında avuçta yara gördüyseniz:

  • Belli bir amaç için çalışmalar yapabilir ya da eski veya unutulmuş bir projeyi canlandırabilirsiniz.

Kahve falında avuçta yara görmek çok büyük mutluluklar yaşanacağına, uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine, ailevi sorunlar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında avucunda yara görmek sözünde duracağına, hep dua edeceğine, şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine inanılır.

Kahve falında avuç içinin yara olduğunu görmek gereksiz işlerden ve gereksiz kişilerden kendini soyutlayıp çevresini değiştireceğine, hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına rivayet eder.

Kahve falında avuç içinde yara görmek yatırımlarının kar getireceğine, önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında avuç içi yarası görmek başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, planların sarkacağına işarettir.

Kahve falında avuç içi yara görmek üzüntü veren bir durumun iyice araştırılıp çözüme kavuşturulacağına, yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında avucunun içinde yara görmek sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine, zahmetli durumların sona erdirileceğine, kazancın günden güne daha da arttırılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında avucunda para görmek kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına, yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına ve uzun zamandır muzdarip olunan bir rahatsızlığın geçeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir