AnaSayfa / Genel / Kahve falında avuç içinde kum görmek

Kahve falında avuç içinde kum görmek

Kahve falında avuç içinde kum görmek sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına, onu borçtan kurtaracağına, bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve sevilen bazı eşyaların çalınacağına, sağlıklı ve mutlu bir kişi olarak refah içinde yaşayacağına, hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine, aile hayatında çok sevdiği kişilerden birinin çok acı bir haberini alacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine ve büyük bir sürpriz olacağına inanılır.

Kahve falında avuç içinde kum gördüyseniz:

  • Tuhaf hareketler nedeniyle önünüzü görmekte zorlanabilir veya yanlış bir yöne ilerleyebilirsiniz.

Kahve falında avuç içinde kum görmek geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir avuç kum görmek fakirleşeceğine tabiri cazise attan inip eşeğe bineceğine yani azı ile yetinmek zorunda kalacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında avucunun içinde ateş görmek işindeki bereketin, bolluğun ve verimin de artacağına, uzun uzun dalıp gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında avuç içinde bebek görmek rahat bir nefes alınacağına, çok zor dönemlerin geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında avuç içinde su görmek kötülüğe uğramadan yaşayacağına, gittikçe azalan işlerin ve kazancın günden güne daha da artacağına rivayet eder.

Kahve falında avuç içinde kuran yazısı görmek platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, fal sahibinin aradığı çareleri bulunacağına, korkularını yeneceğine inanılır.

Kahve falında avuç içinde diş görmek sevdiği kişilerden birisi için maddi bir yükün altına gireceğine, yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında avuç içinden öpmek dini inancını tam olarak yaşamak için kişinin sürekli araştırma yapacağına, dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir