AnaSayfa / Genel / Kahve falında avucunda anahtar görmek

Kahve falında avucunda anahtar görmek

Kahve falında avucunda anahtar görmek fakirliğinin biteceğine, mal ve varlık sahibi olacağına, çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine, duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına, huzurun ve mutluluğun da bir ömür devam edeceğine, yaşam standartlarını yükselteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında avucunda anahtar gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı veya yaratıcılık gerektiren işlerinizi ilgilendiren konularda kendinizi aşabilir, denememiş şeyler denemek, gidilmemiş yollardan gitmek isteyebilirsiniz.

Kahve falında bir avuç anahtar görmek çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve fal sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında avucunda anahtar görmek aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, dertlerin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında avucunda toprak görmek kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine, kısa sürecek bir işe gireceğine tabir olunur.

Kahve falında avuç içi kaşımak çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına ve çok yakın bir zaman içinde dünyaevine girileceğine, hayatının, düzeninin, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına işarettir.

Kahve falında avucunda buğday görmek bekar ise karşısına çıkacak bir kısmete kalbini kaptıracağına, işlerini yoluna koyacağına, eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında avuç avuç altın görmek onun yolundan ayrılmayacağına, sağlık sorunları ile dolu bir dönem geçirileceğine işarettir.

Kahve falında avucunda inci görmek hayal ettiği ve arzuladığı gibi bir evlilik hayatı süreceğine, yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına tabir olunur.

Kahve falında sol avuç içi görmek kişinin gönlünün ferahlayacağına, azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına ve hayırlı kazançlar elde ederek çok iyi bir kariyer edineceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir