AnaSayfa / Genel / Kahve falında avuç dolusu kan görmek

Kahve falında avuç dolusu kan görmek

Kahve falında avuç dolusu kan görmek kariyerinin yükseleceğine ve hayatında dönüm noktası olacak olayların yaşanacağına, ortak işlere gireceğine fakat bu insanların kendisini yarı yolda bırakacağına, dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, yaşadığı olayın boyutu hakkında bilgi sahibi olacağına, karşısına aradığı özelliklerde birinin çıkacağına, çalışmalarında büyük başarılar kazanacağına, büyük paralara sahip olacağına, kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına ve dolu dolu, huzurlu ve sağlıklı bir hayata merhaba diyeceğine, iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine inanılır.

Kahve falında avuç dolusu kan gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişiler için güzel şeyler yapma ihtimaliniz varsa, kendinizi tutmamalı veya uzlaşılması gereken konularda ödünler vermemelisiniz.

Kahve falında avuç dolusu kan görmek sevinçli ve hayır getirecek bir haber alınacağına, endişelerin sona ereceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir avuç dolusu diş görmek Allah’ın izni ile sorunların tamamen son bulacağına, sevilen bir kişi ile kurulacak olan bir ortaklık sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, muradına ereceğine ve onunla çok mutlu olacağına delalettir.

Kahve falında avuç dolusu balgam çıkarmak yaptığı işlerin küçümseneceğine ve değer verilmeden yaşanacak bu hayatın kişiyi psikolojik açıdan zorlayacağına, yapılan işte ustalaşılacağına işaret eder.

Kahve falında avuç dolusu diş görmek üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine, hesap yapmadan, kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir avuç dolusu altın görmek başarının düşeceğine, kazancın yetmez olacağına, güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına delalettir.

Kahve falında avuç dolusu bozuk para görmek ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında avuç dolusu çeyrek altın görmek sağlık durumunun yakın bir zaman içinde bozulacağına, kardeşlerden biri ile bir yolculuğa çıkılacağına alamet eder.

Kahve falında avuç dolusu iğne görmek yüklü miktarda para kazanacağına, maddi zarar edeceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir