AnaSayfa / Genel / Kahve falında avuç yalamak

Kahve falında avuç yalamak

Kahve falında avuç yalamak aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, çok zor durumlara düşeceğine, imkânsızı başaracağına, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına, herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, işlerin bir düzene oturtulduktan sonra kalben rahat olunacağına, istenen her şeye sahip olunacağına delalet eder.

Kahve falında avuç yalamak gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı ya da parasal akışı ilgilendiren konularda rahatsız edici ufak tefek olaylar söz konusu olabilir.

Kahve falında avuç yalamak çalışmaların çok büyük başarılar kazandıracağına, hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına işaret eder.

Kahve falında avucunu yalamak sahip olacağı yaşanılır hayat sayesinde geçmişte çektiği tüm çileleri, yoklukları ve hastalıkları unutacağına, sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına, günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine tabir olunur.

Kahve falında avuç içini yalamak güzel, ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına, yeni bir makama sahip olunacağına işarettir.

Kahve falında kadın yalamak işlerinin daha düzgün bir hal alacağına, başındaki şanssızlıktan kurtulacağına işarettir.

Kahve falında erkek cinsiyet organı yalamak maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, yeni işlerin geleceğine, maddi anlamda güçleneceği kadar manevi anlamda da ağız tadına ve keyfe kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında parmağını yalamak ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine, iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine rivayet eder.

Kahve falında ineğin yaladığını görmek iş kurmak için kardeşiyle biraraya geleceğine, aradaki samimiyetin ve sıcaklığın ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında aslanın yaladığını görmek sevdikleri ile bir araya geleceğine ve onlarla sıkı muhabbet kuracağına, fal sahibinin önceliklerinin farklılaşacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir