AnaSayfa / Genel / Kahve falında dişlerinin avucuna döküldüğünü görmek

Kahve falında dişlerinin avucuna döküldüğünü görmek

Kahve falında dişlerinin avucuna döküldüğünü görmek gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine, Allah ve kuran aşkı ile yanıp tutuşacağına, kişinin Allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına, ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına ve hem maddi hem manevi olarak kişiye çok büyük darbe indireceğine, çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına, başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına, beklentilerinin, amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında dişlerinin avucuna döküldüğünü gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizde kişilerle ilişkilerinizde sıkıntı yaşayabilirsiniz.

Kahve falında dişlerin avucuna döküldüğünü görmek keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine işarettir.

Kahve falında bütün dişlerinin avucuna döküldüğünü görmek uzun zamandır sahip olmak isteyip de bir türlü alamadıklarını rahatlıkla alma gücüne sahip olacağına, tanıdığı kişinin meslek ve işine, görüş ve düşüncesine uymaya delalet etmektedir.

Kahve falında dişlerini avucunda görmek çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına, o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine fakat ilerleyen zamanlarda kendisi ile bir duygu alışverişi içine giremeyeceği ve tabir yerindeyse gelenin gideni aratacağına alamet eder.

Kahve falında dişleri avucunda görmek takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, büyük sıkıntılar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında dişlerinin avucuna döküldüğünü görmek sorunlu ve kötü zamanlar geçirileceğine, başarılı bir kariyere sahip olacağına, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında avuç içinde diş görmek kazandığı her kuruşun hakkını vereceğine, hayatının bir anda renkleneceğine, büyük bir aşk yaşayacağına yorulur.

Kahve falında avucunda diş görmek hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, çok sevineceği olaylar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında avuç dolusu diş görmek çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine, yorulduğu ve kaybettikleriyle kalacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir