AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir avuç iğne görmek

Kahve falında bir avuç iğne görmek

Kahve falında bir avuç iğne görmek maddi açıdan rahat edileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, zor günler geçireceğine, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, işlerin açılacağına, karanlıkların aydınlanacağına, dedikoduların hat safhaya ulaşacağına ve tüm bunların kişinin hem sosyal, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine, sevinçli haberler alınacağına, gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine, rahat bir işe girileceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına yorulur.

Kahve falında bir avuç iğne gördüyseniz:

  • İş yaşamınızdaki rahatlık, diğer konulardaki sorunlarınıza rahatça eğilmenize imkan verecek.

Kahve falında avuç dolusu iğne görmek onun ön ayak olması sayesinde ekmek sahibi olacağına, dininden vazgeçmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir avuç iğne görmek eline geçecek kazancın çok daha yükseleceğine, gönlündeki gibi sevileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir avuç toplu iğne görmek geçmişten gelen ve kişiye mutluluk veren bir haber sayesinde bir yolculuğa çıkılacağına, korkulan bir durumla karşılaşılacağına, sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine yorulur.

Kahve falında avucunda anahtar görmek kazancın gittikçe artacağına, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında avuçta kına görmek kötülüklerden hep uzak olmaya, güvende olmaya, uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir avuç tırnak görmek komşuları arasında çok sevilen biri olacağına, yol göstereceğine ve şifa olacağına inanılır.

Kahve falında avucunun içinde ateş görmek kimseyle konuşmaz olacağına, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine ve mutlu olunacağına işaret eder.

Kahve falında avuç içine kına yakmak bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine, bu işlerden kazandığı paranın bir kısmını yardıma muhtaç insanlar için harcayacağına, saygısını toplayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir