AnaSayfa / Genel / Kahve falında avuç dolusu iğne görmek

Kahve falında avuç dolusu iğne görmek

Kahve falında avuç dolusu iğne görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına, daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına, bu sayede çok dikkat çekeceğine, elde bulunan mal mülkün bir kısmını beraberinde götürecek bir işe girileceğine, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına, çok zor günler geçireceğine, kariyer planındaki basamakların hızlı bir şekilde çıkılacağına, yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında avuç dolusu iğne gördüyseniz:

  • Güven sorunu yaşayabilir ya da yola kimlerle devam edeceğiniz konusunda kafa karışıklıkları yaşayabilirsiniz.

Kahve falında avuç dolusu iğne görmek düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine, mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine işarettir.

Kahve falında bir avuç dolusu diş görmek kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine, uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, çok mutlu bir yuva kurulacağına alamet eder.

Kahve falında bir avuç dolusu altın görmek yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına, geniş bir ev satın alacağına, ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine delalet eder.

Kahve falında avuç dolusu balgam çıkarmak hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına ve hayatın yüzüne güleceğine, eşinin sahip olduğu mal ve mülkler üzerinden yepyeni bir hayata atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında avuç dolusu kusmak maddi güç elde edeceğine, daha sonra düşmanlık eden kişi ile adamakıllı konuşmak için görüşmeye çalışacağına delalet eder.

Kahve falında avuç dolusu para görmek planların aksayacağına da tabir edilen fal, ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan fal sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında avuç dolusu altın görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine delalet eder.

Kahve falında avuç dolusu kan görmek kişinin şifa bulacağına, bundan da son derece mutlu olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir