AnaSayfa / Genel / Kahve falında avucunun içinde ateş görmek

Kahve falında avucunun içinde ateş görmek

Kahve falında avucunun içinde ateş görmek çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine, tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına, herşeyin daha fazlasına kavuşacağına, bolluk ve bereket elde edeceğine, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine tabir olunur.

Kahve falında avucunun içinde ateş gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerinizde oldukça başarılısınız.

Kahve falında avucunun içinde ateş görmek mevlit okutacağına, herkesi kendisine hayran bırakacağına, gelmek istediği noktalara geleceğine işaret eder.

Kahve falında avuç içinde ateş görmek ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına, evli kişiler için de ikinci bir bebeğe sahip olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında avucunda ateş görmek yüksek tahsil yapacağına, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine, evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında avuç içinde böcek görmek verilen sözlerin yerine getirileceğine, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine işarettir.

Kahve falında avuç içinde toprak görmek adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına, kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına yorulur.

Kahve falında avuç içinde ben görmek belki özel hayatında sıkıntılar yaşayacağına, yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine, fal sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında avuç içinde harf görmek tecrübesi olmayan yollara gireceğine, sorun yaratan bazı olaylar ile karşılaşılacağına delalettir.

Kahve falında avucunun içinde yara görmek nefsini terbiye etmeyi bileceğine, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir