AnaSayfa / Genel / Kahve falında avuç içine kına yakmak

Kahve falında avuç içine kına yakmak

Kahve falında avuç içine kına yakmak kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına ve bu durumun uzun süre böyle devam edeceğine, bugüne kadar aldığı aile desteğinden mahrum kalacağına, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına, üzüntülerinin çok yakında biteceğine, değişimler sayesinde uzun zamandan beri sıkıntı çeken fal sahibinin, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, hüsrana uğrayacağına, kendine olan güvenini kaybedeceğine, kazanç elde edeceğine, birikim yapacağına, kırgınların barışacağına işarettir.

Kahve falında avuç içine kına yakmak gördüyseniz:

  • Bazı gelişmeler istediğiniz veya beklediğiniz şekilde olmayabilir.

Kahve falında avuç içine kına yakmak bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında avuca kına yakmak rahatın yerine geleceğine, kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında avucuna kına yakmak büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği her işte çok başarılı olacağına, emrinde insan çalıştıracağına delalet eder.

Kahve falında avucunda kına görmek kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına, çeşitli fırsatlar elde edeceğine, sorunlarını bu sayede bitireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında avuçta kına görmek işin sonunda da başarıyı ve zenginliği yakalayacağına, malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine işaret eder.

Kahve falında avuç içinde kına görmek aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine işarettir.

Kahve falında başkasının saçına kına yakmak hanesinde iyi geçimin hüküm süreceğine, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine delalettir.

Kahve falında ayak parmaklarına kına yakmak onlarla dayanışma içinde olacağına, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine, çok sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olunacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir