AnaSayfa / Genel / Kahve falında avuçta kına görmek

Kahve falında avuçta kına görmek

Kahve falında avuçta kına görmek yaralarına da merhem olacağına, yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine, sahip olduklarının kıymetini bileceğine, yaşamının tadını çıkaracağına, yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına, gözyaşının kuruyacağına, kişinin hayatına bolluğun, neşenin ve mutluluğun geleceğine, boğazından ve lüksünden kısmak zorunda kalacağına delalettir.

Kahve falında avuçta kına gördüyseniz:

  • Harekete geçmek için gerekli desteğe sahipsiniz.

Kahve falında avuç içinde kına görmek bazı büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına ya da arkadaşlarıyla daha önce hiç gitmediği bir mekâna gideceğine alamet eder.

Kahve falında avuçta kına görmek yetki ve imza sahibi olacağına, Allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına yorulur.

Kahve falında avuç içine kına yakmak haram mala, insanlar arasında yüceleceğine inanılır.

Kahve falında avucuna kına yakmak sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde yeni işlere girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında avuca kına yakmak başarıya giden yolların açık olacağına bu sayede fal sahibinin ticaretinde çok ilerleyeceğine, eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında avucunda kına görmek dünya malı edinerek rahata kavuşacağına, sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup ferahlığa çıkacağına işarettir.

Kahve falında avucuna sıçmak mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına, hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine delalet eder.

Kahve falında avuç görmek bir sebeple aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine, büyük adımlar atacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir