AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir avuç toplu iğne görmek

Kahve falında bir avuç toplu iğne görmek

Kahve falında bir avuç toplu iğne görmek bereketin artacağına, sözünde duracağına, keyifli sohbetler edeceğine, yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine ve yakın bir zaman içinde sorun yaratan kişiler ile tüm bağların koparılacağına, ekonomik olarak kalkınacağına, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, büyük başarılara imza atacağına, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine işarettir.

Kahve falında bir avuç toplu iğne gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin karakteri konusunda sezgileriniz sizi yanıltmayacak.

Kahve falında bir avuç toplu iğne görmek hayatı içinde sürekli bir eşitlik ve denge olacağına, helal ve alın teri dökülerek kazanılmış para tabir olunur.

Kahve falında toplu iğneler görmek yoksulluktan sonra zengin olmaya, aile hayatının gün geçtikçe daha da iyi olacağına, uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yatakta toplu iğne görmek uğrayacağı zarar nedeni ile elindekilerinin de değersizleşeceğine, söylediklerinin çıkacağına ve hissettiklerinin de gerçekle örtüşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ağzından toplu iğne çıkarmak aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına alamet eder.

Kahve falında toplu iğne vermek eline yüklü miktarda para geçeceğine, arkadaşlarıyla da görüşmediği gibi, sosyal hayatını da askıya alacağına işaret eder.

Kahve falında paslı toplu iğne görmek yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine, projelerinin beklediği ilgiyi ve takdiri alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ağzında toplu iğne görmek emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine, rahatının, huzurunun, sağlığının, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına delalettir.

Kahve falında toplu iğne istemek cesaretinin yerine geleceğine, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir