AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir avuç tırnak görmek

Kahve falında bir avuç tırnak görmek

Kahve falında bir avuç tırnak görmek ancak kişinin bu sıkıntı sonrasında özeleştiride bulunarak, hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine, aldığı sorumlulukları yerine getirmek için her zamankinden daha fazla çalışacağına, kişinin mutluluğunu artırarak, yaşayacağı her güzellik için Allah’a şükran borçlu olacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, bu durumlardan kurtulmak ve bu sıkıntıları çözmek için yeni yollar arayacağına, yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına, her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine, anne babanın birbirine düşeceğine, sorunların teker teker aşılacağına, çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine yorulur.

Kahve falında bir avuç tırnak gördüyseniz:

  • Evinizde, yaşadığınız yerde, iş yerinizde veya yakın çevre ilişkilerinizde rahatınızı veya verimliliğinizi arttırıcı değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında bir avuç tırnak görmek uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına, ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, bu ayrılıktan sonra maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine alamet eder.

Kahve falında avuç içi yarası görmek zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine ve gün geçtikçe daha çok mutlu olacağına, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına inanılır.

Kahve falında avucuna altın koymak işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına, üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında avucuna kına yakmak çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, büyük başarılara işlere imza atılacağına, bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına ve bu sebeple kişinin kendisini bir türlü affetmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir avuç küpe görmek huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine, fakir fukaraya yardım edileceğine ve bu sayede bol bol hayır duası alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında avucunda inci görmek kuracağı ekiple gireceği bir çalışmanın çok ses getirmesi sayesinde rahata ereceğine, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına inanılır.

Kahve falında bir avuç demir para görmek kısmetsizlik yaşanmayacağına, içinden çıkılamaz gibi görünen sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına ve büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında avuç içinde böcek görmek sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına, kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir