AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir avuç dolusu diş görmek

Kahve falında bir avuç dolusu diş görmek

Kahve falında bir avuç dolusu diş görmek kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına, işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, girilecek olan işlerde deyim yerindeyse altın harflerle adını yazdıracağına, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, yol göstereceğine, kazancı bol işlerle uğraşıp, hayırlı işler yapacağına, her şeyi dilediği gibi alabilme imkânına sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir avuç dolusu diş gördüyseniz:

  • Yolculuk yapmanız ya da yolculuk özlemleri duymanız olasıdır.

Kahve falında bir avuç dolusu diş görmek hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına, güç ve kudret sahibi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında avuç dolusu diş görmek kendi çıkarları uğruna sevdiği bir arkadaşı hakkında yalanlar söyleyeceğine, ekmeğini alın teri ile kazanacağına, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine alamet eder.

Kahve falında avuç dolusu altın görmek daha iyi şartlara ve imkânlara sahip olacağına, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında avuç dolusu kan görmek iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, hayatı boyunca saygı duyulan ve el üstünde tutulan kimse haline gelecek önemli işlere imza atacağına delalet eder.

Kahve falında bir avuç dolusu altın görmek çok sevdiği ve değer verdiği bir kişiden çok büyük ve acı dolu bi haber alacağına, ters giden durumların düzeleceğine, maddi konuların ferahlığa çıkacağına delalettir.

Kahve falında avuç dolusu bozuk para görmek yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına ve uzun zamandır muzdarip olunan bir rahatsızlığın geçeceğine, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında avuç dolusu balgam çıkarmak bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, işlerinin yolunda gideceğine tabir olunur.

Kahve falında avuç dolusu kusmak kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine, çok büyük üzüntüler yaşanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir