AnaSayfa / Genel / Kahve falında avuç dolusu altın görmek

Kahve falında avuç dolusu altın görmek

Kahve falında avuç dolusu altın görmek maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına, uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına, bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde daha rahat bir kişi olup kendisine çeşitli kurallar koyacağına, gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine, övgülerle ve başarılarla dolu bir yaşam sürüleceğine, kişinin bundan zarar göreceğine, afiyette ve keyifte olacağına, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında avuç dolusu altın gördüyseniz:

  • Çözüm üretirken ya da olayları uygulanabilir veya açıklanabilir şekle dönüştürürken kendinize zarar verme riskiniz var.

Kahve falında avuç dolusu altın görmek heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına, yeni işlere gireceğine, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında bir avuç dolusu altın görmek saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine, çok büyük ve hayırlı olayların yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında avuç dolusu çeyrek altın görmek sıkıntıların son bulacağına, işlerin yoluna gireceğine, kolay kolay yıkılmayacak sağlam temeller üzerine inşa ettiği hayatıyla herkesi kıskandıracağına rivayet eder.

Kahve falında avuç dolusu balgam çıkarmak konfor içinde olacağına, dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına, acıların ve gözyaşının dineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında avuç dolusu bozuk para görmek bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına, kırgınlıkların sona ereceğine, hayatının çok daha kolay hale geleceğine işarettir.

Kahve falında avuç dolusu para görmek içinde bulunduğu sorunları çözeceğine, eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında avuç dolusu kusmak muradına ereceğine, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, evdeki hesabın çarşıya uymayacağına ve bu nedenle de gerek maddi gerekse manevi anlamda zarara uğrayıp çok kötü günler geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında bir avuç dolusu diş görmek içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, fal sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına, borçların ödenmesinde aksamalar olması nedeniyle sinir bozukluğu yaşanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir