AnaSayfa / Genel / Kahve falında avuç dolusu kusmak

Kahve falında avuç dolusu kusmak

Kahve falında avuç dolusu kusmak kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına, her zaman karşılaşılan güzel şeylerin farkına varılacağına, zayıflayacağına, başarılarının hiçe sayılacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına, alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında avuç dolusu kusmak gördüyseniz:

  • İlginizi bekleyen alanlarda fark yaratmak için çalışmaları hızlandırın.

Kahve falında avuç dolusu kusmak parasının her zaman bereketli olacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında avuç dolusu çeyrek altın görmek verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına, bunun keyfini kutlama ya da eğlence yaparak çıkaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında avuç dolusu kan görmek kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, elinin bolluk göreceğine delalet eder.

Kahve falında avuç dolusu para görmek her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına, çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, büyük başarılara işlere imza atılacağına tabir olunur.

Kahve falında avuç dolusu diş görmek alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, yaşanan bir sağlık sorununun şifa bulacağına rivayet eder.

Kahve falında avuç dolusu iğne görmek hayırlı bir kısmetle tanışacağına, bazı sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında avuç dolusu balgam çıkarmak hedeflerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına, hayırlı adımlar atılacağına alamet eder.

Kahve falında bir avuç dolusu altın görmek şansa, kendisiyle de gururlanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir