AnaSayfa / Genel / Kahve falında avuç dolusu bozuk para görmek

Kahve falında avuç dolusu bozuk para görmek

Kahve falında avuç dolusu bozuk para görmek kafasının ve içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, maddi açıdan rahat edileceğine, rızkın çoğalacağına, iş yeri sahibi olacağına, patron koltuğuna geçeceğine, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına, iş ve mekan değiştireceğine, onun da bu duruma içerlemesine, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında avuç dolusu bozuk para gördüyseniz:

  • Süregelen ilişkilerinizin size tatmin vermemesi olasıdır.

Kahve falında avuç dolusu bozuk para görmek yakın gelecekte de nikah masasına oturulacağına, iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında avuç dolusu para görmek mutluluk dolu haberler alınacağına, dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına delalettir.

Kahve falında avuçla bozuk para görmek bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, hain planlar yapan bir kimseyi alt edeceğine inanılır.

Kahve falında avuç içinde bozuk para görmek dertlerin yükünden kurtulacağına, stresini atacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına, hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine, çok kolay bir hayatı olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir avuç bozuk para görmek hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına, zor ve stresli günler geçireceğine yorulur.

Kahve falında avucunda bozuk para görmek hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir avuç bozuk para almak ömrünün de uzun olacağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine inanılır.

Kahve falında çanta dolusu bozuk para görmek dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine, mutluluğunun artacağına, kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine ve bu çalışmalar ile çok yakın bir zaman içinde rahat bir nefes alacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir