AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir avuç dolusu altın görmek

Kahve falında bir avuç dolusu altın görmek

Kahve falında bir avuç dolusu altın görmek işlerin rast gideceğine, ticaretin açılacağına, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, şansın yaver gideceğine, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına, bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına, büyük bir boşluğa düşeceğine, sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına işarettir.

Kahve falında bir avuç dolusu altın gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin asıl niyetleri üzerine detaylı düşünmeniz ortaya çıkan bir fırsatı geri çevirmenize ya da kullanmamanıza neden olabilir.

Kahve falında avuç dolusu altın görmek umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, kötü haberler alacağına, çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine, bu sayede çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında avuç dolusu çeyrek altın görmek hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine, kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine inanılır.

Kahve falında bir avuç dolusu altın görmek sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, hayatın alınan başarılar ve elde edilen kazançlar sayesinde daha kolay ve keyifli bir hale geleceğine, atılan adımlar sayesinde büyük mutluluklara kavuşulacağına rivayet eder.

Kahve falında avuç dolusu diş görmek emeklerin boşa gitmeyeceğine, ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine alamet eder.

Kahve falında bir avuç dolusu diş görmek isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine, fal sahibinin büyük bir cesaret örneği gösterip, tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine işarettir.

Kahve falında avuç dolusu kan görmek zarar edilen işlerin düzeleceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında avuç dolusu balgam çıkarmak destek istediği kişilerden destek alamayacağına, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, ruhunu güzelleştireceğine inanılır.

Kahve falında avuç dolusu kusmak aşama göstermeyeceğine, sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir