AnaSayfa / Genel / Kahve falında avuç dolusu diş görmek

Kahve falında avuç dolusu diş görmek

Kahve falında avuç dolusu diş görmek fakirleşeceğine, eline geçen fırsatları boş yere bir şekilde harcadığına ve çok üzüleceğine, arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine, anne baba hayır dualarının alınacağına, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına, makam ve kariyer sahibi olunacağına, kişinin plan yapmaktan çekinmeden hareket edeceğine ve kendi menfaatlerini göz önünde bulunduracağına, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, kendisine moral verecek ve yüzünün gülmesini sağlayacak güzel olaylar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında avuç dolusu diş gördüyseniz:

  • Aynı şekilde, yeteneklerine veya gelir durumuna güvenerek hareket ettiğiniz bir arkadaşınız sizi yanıltabilir, dikkatli hareket etmelisiniz.

Kahve falında bir avuç dolusu diş görmek üzüleceğine ve kaçırdığı fırsatlardan ötürü kendisini çok hırpalayacağına, ünleneceğine rivayet eder.

Kahve falında avuç dolusu diş görmek saygınlık kazanacağına, çevresinin genişleyeceğine, sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında avuç dolusu çeyrek altın görmek sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, başarıların her geçen gün çoğalacağına, kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine yorulur.

Kahve falında avuç dolusu balgam çıkarmak Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine ve beklediği bir yolcudan hayırlı haberler alacağına rivayet eder.

Kahve falında bir avuç dolusu altın görmek umduklarını bulamayacağına, bunalıma düşeceğine, azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına ve hayırlı kazançlar elde ederek çok iyi bir kariyer edineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında avuç dolusu altın görmek içebileceğine, zor günlerin biteceğine işarettir.

Kahve falında avuç dolusu bozuk para görmek sevgiliyle muhabbetin daha da derinleşmesine, geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine yorulur.

Kahve falında avuç dolusu kusmak huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir