AnaSayfa / Genel / Kahve falında akan suda yüz yıkamak

Kahve falında akan suda yüz yıkamak

Kahve falında akan suda yüz yıkamak sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, eline geçen fırsatların boşa çıkacağına, kişinin rızkını kazanmak için hiçbir zaman zorlanmayacağına, hayırlı kapılar açılacağına, hayatının belli bir rutine oturacağına, çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, uzun bir zamandan beri ertelenen hayallerin gerçekleştirilmesi için çeşitli adımlar atılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına, çok huzurlu bir aile ortamında yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında akan suda yüz yıkamak gördüyseniz:

  • İşlerin istediğiniz gibi ilerleyebilmesi için esnek olmaya gayret etmenizde yarar var.

Kahve falında akan suda yüz yıkamak canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine, herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine inanılır.

Kahve falında akan suda çamaşır yıkamak sıkıntılarının geçeceğine, zorluklarının kalmayacağına, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında akan suda el yıkamak ilerleyeceğine, yükseleceğine, insanların imrenerek baktığı kimse olacağına, toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, bunu şeref sayacağına delalettir.

Kahve falında akan suda ayak yıkamak iş hayatı ile ve aile hayatı ile ilgili sıkıntılı günler yaşayacağına, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına işaret eder.

Kahve falında akan suda yüzdüğünü görmek uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına, rahat bir hayata adım atılacağına, sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine, onları yaşadıkları süre boyunca mutlu ve huzurlu kılabilmek için varını yoğunu ortaya koyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında akan suda yüzmek kişinin borca gireceğine ve sıkıntılı günler yaşayacağına, zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine alamet eder.

Kahve falında akan suda altın bulmak çok pratik bir şekilde hareket edeceğine, zor zamanlar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında akan suda yürümek sıkıntılı bir döneme gireceğine, iyikalpli ve anlayışlı bir kişi ile evlilik yapılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir