AnaSayfa / Genel / Kahve falında akan suda altın bulmak

Kahve falında akan suda altın bulmak

Kahve falında akan suda altın bulmak her geçen gün daha profesyonel olacağına, geleceğinizin güzel olacağına, maneviyatın da zenginleşeceğine, fesat kimselerin çıkacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına, herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, çok sevineceği ve şaşıracağı bazı sürprizler ile karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında akan suda altın bulmak gördüyseniz:

  • İlişkilerde duygusal derinlik artabilir veya yaratıcılığınız yükselebilir.

Kahve falında akan suda altın bulmak işlerin bir anda yoluna gireceğine, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, orada yeni kişilerle tanışıp dost olacağına inanılır.

Kahve falında suda altın bulmak sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında suda altın yüzük bulmak hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına, falı kapatan kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine ve kafasında bazı soru işaretleri uyanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında akan suda koşmak hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük zarar getireceğine rivayet eder.

Kahve falında akan suda çamaşır yıkamak kafasının ve içinin rahatlayacağına, deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında akan suda yüz yıkamak zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine, yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına delalet eder.

Kahve falında akan suda balık görmek yaptığı yatırımlardan yana istediği sonuçlara ulaşacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında akan suda para toplamak aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine, hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir