AnaSayfa / Genel / Kahve falında akan suda yüzmek

Kahve falında akan suda yüzmek

Kahve falında akan suda yüzmek her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine, elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine, ancak daha büyük çalışmalar yapmak için fal sahibinden yardım isteyeceğine, hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında akan suda yüzmek gördüyseniz:

  • Kararlar almadan önce kar zarar hesabını iyi yapmalısınız.

Kahve falında akan suda yüzdüğünü görmek yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, falı kapatan kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında akan suda yüzmek çalışmalarının karşılığında istediği takdiri ve ünvanı almayı başaracağına, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında akan suda ayak yıkamak yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, en büyük hayalinin gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında akan suda çamaşır yıkamak kafasındaki sorunları çözeceğine, eğlenceli ortamlara gireceğine inanılır.

Kahve falında akan suda yüz yıkamak hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına, rahat geçinerek yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında akan suda el yıkamak kendisine hayallerinde en büyük desteğin aile üyelerinden geleceğine, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına inanılır.

Kahve falında akan suda sürüklenmek ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına delalet eder.

Kahve falında akan suda balık tutmak maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine, hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir